Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

USEIN KYSYTYT

Kysymykset & vastaukset

 

Missä on vuodenajat lisäosan kaivo?

  • Sen saa kun liittyy puutarhakerhoon ja simi saa hyvät pisteet puutarhastaan. 

 

 En saa vaihettua hiuksia silloin kun teen simssiä eka kerran?

  • Vositko tarkentaa hieman, siis  BodyShopissa vai pelissä. En kyllä tavannut vielä tuollaista ongelmaa. vaikea kysymys, tarkentaisitko vielä kysymystä.

 

Miten suntuubissa voi tehdä sivuja (kuten sinulla tuolla tietoboxi oisiossa nuo jutut) ilman että ne on navigoinnissa?

  • En suosittele se systeemi on aika ärsyttävä, ku kerran on tehny, nii jos haluaa muokata sivua uudellee nii siinä on kauhia homma, mutta jos haluat välttämättä tietää, niin voin kertoa. Teet ensin navigointiin uuden kategorian, uuden sivun ja sitten muokkaat sivun sellaiseksi,että sitä ei juuri enään tarvitse muokata, sitten tallennat/julkaiset, sitten menet esikatseluun sitten painat sieltä (vaikka nyt sen sivusi nimi jonka teit äskön olisi tietolaari) esikatselusta navigoinnista oikealla hiiren painikkeella tietolaari kohtaa ja sitten valitse kopioi, sitten menet takaisin sinne sivulle jossa voit muokata sivujasi, sitten vaikka jos haluat tietolaari linkin etusivulle, sitten paina etusivulla jotain kohtaa ja paina liitä, nyt etusivulla on linkki tietolaariin suoraan, nyt vain tallennat/julkaiset etusivun, sitten pitää olla tarkkana, varmista että etusivulla linkki tietolaariin toimii vaivattomasti. Sitten menet navgoinnista tietolaari kohtaan ja poistat tietolaari kohdan navigoinnista. Nyt pääset etusivulta linkistä tietolaariin, vaikka poistit sen juuri navigoinnista. Tietolaarin muokkaus on sitten kanssa iso homma, joten en nyt jaksa alkaa kertomaan sitä, joten jos käytät tätä juttu, niin muista tehdä sivu jonka teet tällä lailla taysin valmiiksi, sillä et pysty enään muokkaamaan sitä. 

Niin miten sinne puutarhakerhoon pystyy liittymään kun ei koskaan kelpaa sille mikä titta lieköön niin sille ei IKINÄ Simpura vieköön kelpaa se puutarha! vaikka se olisi ahdettu täyteen koriste esineitä. Ja miten ansio merkkejä puutarhasta saa?

  • Mullakaa ei oo vielä onnistanu puutarhan kans nii että oisin saanu kaivon:D Mutta jos puutarhassasi on paljon patsaita, ei roskia(siisti puutarha) paljon puita ja kasveja, Vihannekset/hedelmät kukoistavat, komposti, leppäkertunkoto ja kasvihuone ovat puutarhassa, pitäisi kaivon ilmestyä pihamaalle joutusaan:D Niin ja niitä ansiomerkkejä saa, kun ahkeroit paljon puutarhassasi, eli hoidat paljon kasveja, kitket rikkaruohoja, kastelet kasveja ym.. puutarhanhoitoa, nii alkavat ansio merkit ropista simille:D

Voiko sims oikeasti (ilman mitään koodeja tai hackeja) kuolla niin, että se jää makaamaan kippuraan maahan? Aika monissa LC:ssä näkee tätä, en oo vaan ite kokeillu.

  • En osaa sanoa, en oo ite ainakaa kokeillut.

 

© Helons Sims 2007-2015, epävirallinen The Sims fanisivu.

                                    

©2019 Helons Sims - suntuubi.com